Munkabér költségek finanszírozása

A kedvezményezett neve: LIMELOG Logisztikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A szerződött kölcsön összege: 25 000 000 Ft
Projekt azonosító száma: H-EKTG2/103811/2022/463227/001
A projekt kezdőnapja:  2022.07.13.

A projekt tartalmának bemutatása:


A Limelog Kft. 2009-ben magánszemélyek által létrehozott cég. A cég alapvetően logisztikai szolgáltatásokat nyújt, de a feladatok biztonságos megoldásához saját eszközállománnyal is rendelkezik. Tevékenysége három fő területre osztható:

- Nemzetközi szállítmányozás: A Limelog Kft. Magyarországról Európa minden pontjába juttat el komplett rakományokat megbízóik számára, és nyugat-európai felrakó helyekről Magyarországra importálja az árukat. A normál áruk mellett alkalmas veszélyes áru szállítására is.

- Szóródó anyag szállítása és szállítmányozása: Ezek a fuvarfeladatok egyrészt belföldön, másrészt Magyarország és az európai országok viszonylatában történnek. A szállítmány ipari alap- és segédanyagokból (mész, salak, gipsz) valamint különböző gabonafajtákból áll. A cég rendelkezik az ehhez szükséges tisztasági tanúsítvánnyal (GMP).

- Túlméretes anyagok logisztikája: Limelog Kft. fő profilját a főként építőipari előre gyártott szerkezetek szállítása adja. Számos olyan projekt megvalósításában vettek részt, amely Magyarországon egyedülálló, így váltak piacvezetővé e területen.

Az igényelt finanszírozást személyi jellegű kifizetésekre szeretnék felhasználni. A vállalkozásuk folyamatos bővülésben, illetve bérfejlesztésben van, így ezen költségeket szeretnék visszatérítendő támogatási formával megoldani.